Welkom bij Lindeberg services

IT Werving & Selectie - plaatsing - Payrolling

 

IT Trainingen

Landelijke ICT Academy

Op zoek naar ICT personeel? Met onze landelijke ICT Academy geven wij 50-plussers, werklozen en vele anderen een nieuwe toekomst. In samenwerking met onze gespecialiseerde opleider Floris Competence Management zorgen we voor personeel dat helemaal up-to-date is met een geschikte ICT cursus.

ICT onderwijs is wijs

Up-to-date zijn is essentieel om een beroep binnen ICT of IT uit te oefenen. De ontwikkelingen in onze sector gaan razendsnel. De ICT techniek van vandaag is over een jaar ‘old school’. Medewerkers die tijdelijk buiten de arbeidsmarkt staan, lopen snel achter in kennis en certificaten. Lindeberg Services maakt zich hard voor deze mensen. Iedereen maakt op deze manier kans op een baan; werkloos, werkzaam, 50+, jong, ervaren en onervaren. Wij zijn er voor uw potentiële ICT,- en IT-medewerkers.

Ons opleidingsbudget voor uw toekomstige medewerker

Toekomstperspectief bieden we met een baan, maar ook met een opleiding of een training in ICT. Door aanwezige competenties en vaardigheden te certificeren, worden kandidaten kansrijke en gekwalificeerde talenten. Onze landelijke ICT Academy leidt uw toekomstig medewerker op met de benodigde competenties en de certificaten. Hiervoor stellen we een eigen opleidingsbudget beschikbaar vanuit onze organisatie. Wij vinden immers dat iedereen goede kansen verdient en het is tevens de eerste investering in uw nieuwe medewerker die Lindeberg Services voor u doet. We investeren in uw potentiele medewerkers. Investeert u in hen?

Strategische samenwerking met Sinteno

Lindeberg Services regelt personeel. Sinteno de kennis, competenties en vaardigheden. Met ons grote netwerk, uitgebreide CV-database en ervaren recruiters ontzorgen wij u volledig in de werving- en selectiefases. Sinteno is een gespecialiseerde opleider en biedt verschillende trainingen aan, waaronder Microsoft, Citrix, VMware, ITIL en programmeer cursussen. Ontbrekende kennis, vaardigheden, competenties of certificeringen worden aangevuld en versterkt. De strategische samenwerking met onze partner Sinteno vergroot de kansen voor (werkloze) ICT specialisten op een nieuwe baan samen met de mogelijkheid tot het behalen van een certificaat.

Voor uw vraag hebben we geschikt aanbod van ervaren en gemotiveerde ICT specialisten. We zijn bruggenbouwers tussen het UWV, de werkgever en uw toekomstige medewerker. Daarnaast zorgen wij voor oplossingen op maat en passend personeel binnen uw bedrijf. ICT-specialisten opleiden of IT medewerkers bijscholen? Neem contact op en maak gebruik van onze landelijke ICT Academy.

 
© 2020 | Lindeberg Services. Alle rechten voorbehouden