Welkom bij Lindeberg services

IT Werving & Selectie - plaatsing - Payrolling

 

Opleiding en bijscholing IT

Wij helpen jou aan een baan als IT-er

Voor iedere werkloze IT-er is er een geschikte baan te vinden. Maar het kan zijn dat het je maar niet lukt om binnen te komen bij het juiste bedrijf. Je bent de juiste werkgever nog niet tegengekomen, zit al een tijdje thuis en je bent niet meer up-to-date. Lindeberg Services levert opleiding en bijscholing in IT, om de kans op een nieuwe baan te vergroten. De combinatie van werken en studeren en dus het behalen van een IT-certificaat kan namelijk een voorwaarde van een werkgever zijn om jou uiteindelijk in dienst te nemen.

Klaar voor IT

Het is een vaak gehoord probleem: je hebt een opleiding in IT afgerond en hebt misschien al jaren werkvaring in de sector, maar toch kom je niet aan de slag. Overal verkondigt men dat de IT-sector een groot tekort heeft aan mensen, maar het is voor jou nog niet zo eenvoudig om weer binnen te komen. Je leeftijd speelt een rol, je beschikt bijvoorbeeld niet over de juiste IT-certificaten of zit al lange tijd thuis waardoor je vaardigheden niet meer up-to-date zijn. Lindeberg Services en haar opleidingspartner Sinteno bieden jou de juiste bijscholing of opleiding in combinatie met werken om je weer een goede start te geven op de arbeidsmarkt.

De juiste match

Daarnaast helpt Lindeberg Services met matching om jou als kandidaat bij de juiste werkgever te plaatsen. Wij bekijken voor jou welke werkgever en welke functie het best past. Zie het opleiden en bijscholen daarom als een upgrade of update in ICT of IT: een aantal competenties hebben nu wat extra aandacht nodig, zodat een werkgever jou straks vol vertrouwen aan kan nemen. Je moet tijdens je werk laten zien dat je over de juiste kennis en vaardigheden beschikt en de benodigde ICT-certificaten kunt behalen. Bovendien laat je potentiële werkgevers zien dat je betrokken bent; je hebt immers in je eigen tijd IT-nascholing gevolgd.

Maak korte metten met teleurstellingen en laat je matchen, opleiden en bijscholen bij Lindeberg Services. Wij helpen je verder in jouw IT-carrière.

Wil je meer weten over wat Lindeberg Services voor jou kan betekenen? Neem dan contact op via het contactformulier. Wij helpen jou graag verder.

 
© 2020 | Lindeberg Services. Alle rechten voorbehouden